Книги » Новинки » Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит
Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит
Fb2

Книга Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит Світлана Сотникова скачать fb2

Назва: Електронна книга Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит
ISBN: 978-617-09-2967-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит - Світлана Сотникова

Зошит, укладений до підручника «Німецька мова. 8 клас. Deutsch lernen ist super!», містить різноманітні завдання, призначені для більш детального опрацювання учнями матеріалу підручника на уроках і вдома. Багато завдань спрямовані на формування навичок письма й аудіювання. Різноманітність і насиченість посібника уможливлює варіювання видів роботи на уроці й реалізацію індивідуального підходу до кожного учня.
До зошита включено інтерактивні завдання, розміщені на сайті видавництва*. Також на сайті пропонується мовне портфоліо, яке дозволить учням самостійно здійснити контроль своїх навчальних досягнень і виявити прогалини в знаннях.
Для учнів восьмих класів загальноосвітніх шкіл і вчителів німецької мови. На сторінці ви можете завантажити книгу Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит належить до жанру Німецька. Електронна книга автора Світлана Сотникова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Німецька мова. 8 клас. Робочий зошит - Світлана Сотникова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
5 вересня 2024 02:55
Робочий зошит з німецької мови для 8 класу Світлани Сотникової є вичерпним та зручним ресурсом для учнів. Яскраві завдання та цікаві вправи сприяють ефективному засвоєнню мови, а також розвитку мовленнєвих навичок. Рекомендую його для всіх, хто хоче покращити свої знання з німецької!
Правовласникам