Книги » Новинки » Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас
Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас
Fb2

Книга Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас Антоніна Назаренко скачать fb2

Назва: Електронна книга Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас
ISBN: 978-617-09-3186-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас fb2

Короткий зміст книги Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас - Антоніна Назаренко

Зошит призначений для тематичного оцінювання навчальних досягнень учнів З класу з української мови, літературного читання, російської мови, математики та природознавства. Видання впорядковано відповідно до чинної програми (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 05.08.2016 № 948), а також до орієнтовних вимог щодо контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 19.08.2016 № 1009). 
Посібник містить тестові та комбіновані контрольні роботи з української та російської мови, літературного читання, математики і природознавства. Також пропонуються тексти і завдання для аудіювання, усного переказу, перевірки навичок читання мовчки та вголос. 
Учитель може скористатися безкоштовним додатковим матеріалом (методичні рекомендації, тексти для перевірки навичок читання вголос та тексти для усних переказів), який міститься на сайті interactive.ranok.com.ua.  На сторінці ви можете завантажити книгу Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Антоніна Назаренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сходинки до вершин. Зошит для тематичного оцінювання. 3 клас - Антоніна Назаренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам