Книги » Новинки » Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т.
Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т.
Fb2

Книга Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т. Марина Корнієнко скачать fb2

Назва: Електронна книга Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т.
ISBN: 978-617-09-2031-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т. fb2

Короткий зміст книги Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т. - Марина Корнієнко

Робочий зошит складений відповідно до чинної програми з інформатики для 3 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Зошит є складовою навчально-методичного комплекту «Інформатика-3» авторів М. М. Корнієнко, С. М. Крамаровської, І. Т. Зарецької, до якого також входять: підручник, посібник для проведення експрес-контролю, посібник для вчителя, комп’ютерна підтримка комплекту (яку можна безкоштовно* завантажити із сайта interactive.ranok.com.ua).
Зошит містить вправи, що надають можливість закріпити отримані знання, здійснити підготовку до виконання практичного завдання, розвинути логічне мислення, а також провести інтелектуальну розминку на початку уроку, фізкультхвилинку всередині уроку та рефлексію наприкінці уроку. Матеріал посібника поданий у цікавій та доступній формі з урахуванням вікових особливостей учнів.
Призначено для учнів 3 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів початкової школи, учителів інформатики. На сторінці ви можете завантажити книгу Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т. в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т. належить до жанру Інформатика. Електронна книга автора Марина Корнієнко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Інформатика. 3 клас. Робочий зошит: До підручника Корнієнко М. М., Крамаровська С.М., Зарецька І. Т. - Марина Корнієнко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
5 вересня 2024 06:55
Робочий зошит з інформатики для 3 класу під авторством Марини Корнієнко та її співавторів є чудовим доповненням до підручника. Зошит містить різноманітні завдання, які сприяють розвитку логічного мислення та навичок роботи з комп'ютером у дітей. Яскраві ілюстрації та інтерактивні вправи роблять навчання цікавим і захопливим.
Правовласникам