Книги » Новинки » Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1
Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1
Fb2

Книга Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1 Олена Чекина скачать fb2

Назва: Електронна книга Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1
ISBN: 978-617-09-1861-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 48
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1 fb2

Короткий зміст книги Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1 - Олена Чекина

Зошит призначений для організації роботи учнів 3 класу загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання на уроці та вдома. Відповідає програмі (2011 р.) з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання та підручнику «Українська мова» Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко (К.: «Генеза», 2013).
Посібник допоможе ефективно засвоїти курс української мови, оскільки містить різноманітні завдання: мовні розминки, усні вправи, скоромовки, творчі завдання, загадки, віршики, корисні додатки для вчителя та учня, багато ілюстрацій. Завдання на кольоровій вкладці призначені для розвитку мовлення третьокласників. Методичні рекомендації, призначені для вчителів, містять відповіді до складних завдань і корисні поради щодо викладання матеріалу уроків. На сторінці ви можете завантажити книгу Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1 належить до жанру Українська мова. Електронна книга автора Олена Чекина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Буду мову я вивчати. 3 клас. До підручника Н. В. Гавриш, Т. С. Маркотенко. Частина 1 - Олена Чекина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам