Книги » Новинки » Мадам Пилінська і таємниця Шопена
Мадам Пилінська і таємниця Шопена
Fb2

Книга Мадам Пилінська і таємниця Шопена Ерік-Еммануель Шмітт скачать fb2

Назва: Електронна книга Мадам Пилінська і таємниця Шопена
ISBN: 978-617-7654-06-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Оригінальна назва: Madame Pylinska et le secret de Chopin
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Мадам Пилінська і таємниця Шопена fb2

Короткий зміст книги Мадам Пилінська і таємниця Шопена - Ерік-Еммануель Шмітт

Ерік-Емманюель Шмітт у ролі головного героя своєї історії шукає розгадку генія Шопена та музики. Верленівський маніфест «Найперше – музика у слові!» набуває нового значення завдяки багаторічній школі гри на фортепіано та появі у житті автора ексцентричної жінки. Вона допомагає йому зрозуміти не лише музичне мистецтво, але нове мистецтво жити й творити-писати себе і світи. Молодий філософ у пошуках правдивого і справжнього в музиці потрапляє у великий світ літератури, десятиліттями відточує свій талант, аби осягнути словами те, для чого слів ще не існує…
Для широкого кола читачів, а також усіх, хто прагне навчитися грати й писати. На сторінці ви можете завантажити книгу Мадам Пилінська і таємниця Шопена в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мадам Пилінська і таємниця Шопена належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Ерік-Еммануель Шмітт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мадам Пилінська і таємниця Шопена - Ерік-Еммануель Шмітт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
5 вересня 2024 14:22
"Мадам Пилінська і таємниця Шопена" Еріка-Еммануеля Шмітта - це захоплююча історія, що поєднує музику, мистецтво і філософію. Автор майстерно передає емоції й переживання персонажів, запрошуючи читачів у світ, де мелодії Шопена наповнюють життя та відкривають нові горизонти. Вражаюча книга, яка залишає по собі глибокий слід у серці.
Правовласникам