Книги » Новинки » Містер Піп
Містер Піп
Fb2

Книга Містер Піп Ллойд Джонс скачать fb2

Назва: Електронна книга Містер Піп
ISBN: 978-617-09-5905-8
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Mister Pip
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Містер Піп fb2

Короткий зміст книги Містер Піп - Ллойд Джонс

Крихітне селище на тропічному острові на півдні Тихого океану. Всі білі полетіли в Австралію, з іншого кінця острова наближається війна, школа три місяці як закрита. І раптом містер Воттс — єдина біла людина, що залишилася на острові й живе відлюдником, — відновлює шкільні заняття.
«Діти, — каже він, — я познайомлю вас із містером Діккенсом». Не так вже й багато він знає, цей Воттс, але те, що знає, підносить дітям як дорогоцінний дар. Трохи любові та історій, над якими варто замислитися і навіть додумати, які вчать бути готовими до змін, зживатися з ними, однак залишатися людиною. Глибока і яскрава книжка про боротьбу двох ідентичностей в душі однієї маленької дівчинки. Про становлення особистості, про зраду та самопожертву, на які здатен кожен із нас. Про війну і її жахи. Про ревнощі та відвагу. На сторінці ви можете завантажити книгу Містер Піп в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Містер Піп належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ллойд Джонс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Містер Піп - Ллойд Джонс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
5 вересня 2024 15:33
"Містер Піп" Ллойда Джонса — це вражаючий роман, який майстерно поєднує елементи реалій та вигадки, досліджуючи силу літератури в умовах війни. Через призму дитячого сприйняття герої розкривають складні теми ідентичності, втрати та надії. Ця книга залишає глибокий слід у серці читача, спонукаючи осмислити важливість історій у нашому житті.
Правовласникам