Книги » Новинки » Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття
Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття
Fb2

Книга Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття скачать fb2

Назва: Електронна книга Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття
ISBN: 978-966-03-8844-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 286
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття fb2

Короткий зміст книги Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття -

Історія людства тісно пов’язана з історією географічних відкриттів: завдяки пошуку шляхів до нових земель починали спілкуватися народи, розширювалися межі заселеного світу — ойкумени. Для давніх шумерів, греків, єгиптян таке спілкування означало розвиток культури, збагачення скарбниці знань про світ. А чи можна переоцінити значення епохи Великих географічних відкриттів (кінець XV — початок XVII століття), після якої європейська цивілізація поширилася на нові материки!
Розповіді про подорожі мандрівників іноді нагадують пригодницький роман, іноді — детектив, а подеколи перед читачами постають справжні трагедії... Бо за кожним пройденим кілометром, за кожною стертою білою плямою — життя людей, які присвятили себе одній меті: дізнатися, що там, за обрієм. У цій книжці ви зустрінетесь із видатними мандрівниками, чиї імена золотими літерами вписані в історію людства: Христофор Колумб, Фернан Маґеллан, Девід Лівінґстон...
Завдяки зусиллям тисяч і тисяч відважних дослідників на сучасній карті світу немає білих плям. Втім, люди, які вважають, що на нашій планеті вже не залишилося недосліджених куточків, помиляються. Відкриття тривають: на морському дні, у величезних лісах Бразилії, у печерах та на гірських вершинах... Отже, кожен з вас має шанс зробити своє географічне відкриття. На сторінці ви можете завантажити книгу Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття належить до жанру Географія. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
5 вересня 2024 16:44
Книга "Унікальні сторінки географії. Визначні географічні відкриття" вражає своєю глибиною і змістовністю, розкриваючи захоплюючі історії великих відкриттів, які змінили наше уявлення про світ. Автори вдало поєднують науковий підхід з цікавими фактами, що робить читання не лише пізнавальним, але й надзвичайно захопливим. Рекомендую всім, хто цікавиться географією та історією досліджень!
Правовласникам