Книги » Новинки » Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року
Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року
Fb2

Книга Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року
ISBN: 978-966-03-8691-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 300
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року fb2

Короткий зміст книги Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року - Андрій Кокотюха

Андрій Кокотюха — сучасний український письменник, сценарист, журналіст. Автор понад 50 художніх, документальних та науково-популярних книжок. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажу в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012). Неодноразовий лауреат та володар Гран-прі (2006) міжнародного конкурсу «Коронація слова». Живе і працює в Києві.
Київський лікар Артем Шеремет — людина, що ніколи не мала жодного стосунку до війни. Але в рік 1919, коли Україна стала ареною битви різних влад, — «червоних», «білих», «зелених», — божевільні часи та трагічні події змушують його вступити до лав армії отамана Зеленого, де головному герою доведеться переживати смертельну небезпеку, надію, зраду, кохання та втрату. На сторінці ви можете завантажити книгу Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Справа Отамана Зеленого. Українські хроніки 1919 року - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
5 вересня 2024 17:11
"Справа Отамана Зеленого" Андрія Кокотюхи - це захоплююча історична хроніка, яка вміло поєднує елементи факту та художнього твору. Автор майстерно відтворює атмосферу 1919 року, поглиблюючи розуміння української революції через призму боротьби та відваги отамана Зеленого. Книга залишає враження насиченості подіями та емоціями, занурюючи читача в епоху, коли вирішувалася доля нації.
Правовласникам