Книги » Новинки » Дочка снігів
Дочка снігів
Fb2

Книга Дочка снігів Джек Лондон скачать fb2

Назва: Електронна книга Дочка снігів
ISBN: 978-966-03-8758-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: A Daughter of the Snows
Кількість сторінок: 251
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Дочка снігів fb2

Короткий зміст книги Дочка снігів - Джек Лондон

Усі твори Джека Лондона — про пригоди, жорстоке життя мореплавців, золотошукачів, першопрохідників, бо сам автор прожив цікаве й сповнене пригод життя, а свої переживання та розповіді людей, з якими зводила його доля, він описував на сторінках своїх книг.
Роман «Дочка снігів» — перша проба пера автора у великому жанрі. Події відбуваються на Алясці за часів «золотої лихоманки». Лондон яскраво описує природу, дозволяючи повністю зануритися у твір, ознайомлює з традиціями та культурою корінних американців. Раніше видавництво «Фоліо» випустило друком збірку «Білий Зуб», романи «Серця трьох» і «Мартін Іден».
Дочка снігів — Фрона Уелз — не співачка і не з тих жінок, що потрапляють на Північ за своїм бажанням. Вона тут тільки через батька, місцевого торговця, найвпливовішої людини Аляски. Він хотів відправити Фрону навчатися мудрості. Вона навчилася і з накопиченим багажем знань повернулася на свою малу батьківщину, де на неї чекає випробування любов’ю і любовним суперництвом, у якому перевіряються на міцність і вона сама, і її шанувальники.
Однак жага багатства призводить до трагічних наслідків: сила характеру й надмірна чесність головної героїні роблять її нещасною… Проте, незважаючи на сумні нотки, захоплення від пригод затягує й поглинає. На сторінці ви можете завантажити книгу Дочка снігів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дочка снігів належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джек Лондон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дочка снігів - Джек Лондон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
5 вересня 2024 23:22
«Дочка снігів» Джека Лондона — це захоплююча історія, що занурює читача в суворий світ Аляски, де природа і людські почуття переплітаються у непередбачуваний спосіб. Лондон майстерно передає боротьбу героїв за виживання, а також їхні внутрішні конфлікти, що робить цей роман не лише пригодницьким, а й глибоко філософським. Чудове читання для тих, хто цінує красу і складність життя в екстремальних умовах!
Правовласникам