Книги » Новинки » Тільки обійми мене
Тільки обійми мене
Fb2

Книга Тільки обійми мене Ганна Рось скачать fb2

Назва: Електронна книга Тільки обійми мене
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 33
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Тільки обійми мене fb2

Короткий зміст книги Тільки обійми мене - Ганна Рось

Книга «І вітер розвіє печалі» є історичним фентезі і присвячена батькам Валентина Феліксовича Ясенецького-Войно (Святого Луки). Святитель писав з теплотою, вдячністю та повагою про своїх батьків, Фелікса Станіславовича та Марію Дмитрівну. Він вважав, що свою релігійність успадкував, скоріше, від батька-католика. Матір Святителя була глибоко віруючою православною жінкою та залишила глибокий слід в його душі.
Під час написання книги прийшлося ознайомитися з багатьма першоджерелами, порівнювати факти, вишиковувати їх в хронологічній послідовності, думати, що спонукало героїв чинити так чи інакше. Те, що в деяких статтях було неясним для авторів чи визивало осуд, для мене стало цілком логічним та благочестивим.
В першій книзі під назвою «Тільки обійми мене» розповідається про зустріч молодого провізора Фелікса з дев’ятнадцятирічною Марією, про зародження їх почуттів, про перші радощі та прикрощі, що чекали на молоду сім’ю. В першій книзі дії відбуваються в місті Перекопі. На сторінці ви можете завантажити книгу Тільки обійми мене в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тільки обійми мене належить до жанру Історичне фентезі. Електронна книга автора Ганна Рось повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тільки обійми мене - Ганна Рось
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
6 вересня 2024 05:44
"Тільки обійми мене" Ганни Рось — це емоційна та зворушлива історія, яка проникає в саме серце. Авторка вміло передає переживання героїв, змушуючи читача зануритися в їхній світ. Книга залишає після себе теплі спогади і бажання обійняти близьких.
Правовласникам