Книги » Новинки » Канікули чаклуна Петрика з третього "А"
Канікули чаклуна Петрика з третього "А"
Fb2

Книга Канікули чаклуна Петрика з третього "А" Володимир Кривенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Канікули чаклуна Петрика з третього "А"
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 74
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Канікули чаклуна Петрика з третього "А" fb2

Короткий зміст книги Канікули чаклуна Петрика з третього "А" - Володимир Кривенко

Доброго здоров'я вам, любі наші читачі!
Змушений просити у вас пробачення, бо це, скоріше за все, останнє наше, розпочате спільно з моєю онучкою Сашенькою, напівфантастичне оповідання про юного чаклуна Петрика, яке я був змушений доводити до фіналу вже самотужки.
Лихо у нас сталося: вдерся в нашу сім'ю підступний ворог, що зовні мав вельми приємний вигляд. Демонструючи свою обізнаність, він був здатний по-дружньому відповісти на будь-яке, навіть, вкрай складне питання, міг музичкою розважити, міг гарним мульти-відео потішити. Не заперечував спілкуванню ні під час сніданку, ні під час обіду чи вечері… А що ж вимагав він взамін?
Звісно, як і кожен загарбник-окупант, він полював на гроші, але не вони були його головною метою. Найстрашніше було те, що він пожирав наш час, котрий, як відомо, відновити неможливо. Весь, і вільний і робочий час викрадав той ненажера. Через брак часу ніколи стало онучці і з друзями-подругами побігати, розумну книжку почитати, захоплюючу казкову історію придумати, нового віршика скласти, гарно уроки вивчити, про щось цікаве з батьками, з дідусем та бабусею погомоніти. Щоб не поповнити когорту «Іванів нє помнящіх родства», про історію роду свого розпитати, бо хто про це розкаже краще за дідуся з бабусею?
Але, але… Через того зайду часу нема навіть на саме найнеобхідніше. Все зжирає облудний заморський злодюга на ім'я барон Фон Смартфон…
Під личиною доброго друга-порадника ховається підступний крадій талантів, здібностей та здоров'я не тільки маленької, але й цілком дорослої людини.
Цю анотацію до нашого твору хочу закінчити відомим закликом:
— ЛЮДИ, БУДЬТЕ ПИЛЬНІ! не потрапте в ту ж халепу, що й ми… На сторінці ви можете завантажити книгу Канікули чаклуна Петрика з третього "А" в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Канікули чаклуна Петрика з третього "А" належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Володимир Кривенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Канікули чаклуна Петрика з третього "А" - Володимир Кривенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
6 вересня 2024 05:55
"Канікули чаклуна Петрика з третього 'А'" Володимира Кривенка — це захоплююча і чарівна історія, яка вміло поєднує елементи фантастики та пригод. Автор майстерно передає атмосферу дитячої безпосередності та дружби, що робить книгу цікавою не лише для дітей, а й для дорослих. Рекомендую всім, хто прагне поринути у світ магії та веселощів!
Правовласникам