Книги » Новинки » Чарівник країни Оз
Чарівник країни Оз
Fb2

Книга Чарівник країни Оз Лаймен Френк Баум скачать fb2

Назва: Електронна книга Чарівник країни Оз
ISBN: 978-966-03-8496-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 213
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Чарівник країни Оз fb2

Короткий зміст книги Чарівник країни Оз - Лаймен Френк Баум

Ліман Френк Баум (1856–1919) — американський письменник, всесвітньо відомий класик дитячої літератури, який створив чарівну країну Оз. Його книжки були неодноразово екранізовані, на казках Баума виросло не одне покоління дітей в усьому світі.
«Чарівник країни Оз» — перша книга серії про героїв цієї казкової країни — вийшла друком 1900 року. В ній розповідається про те, як одного разу ураган підняв хатинку з дівчинкою Дороті та песиком Тото і закинув у країну Оз. Дороті дуже хотіла повернутися додому в Канзас, де на неї чекали дядечко Генрі та тітонька Ем. По дорозі вона зустріла Опудала, Залізного Лісоруба та Лякливого Лева — і вони разом вирушили до чарівника Оза: Дороті — щоб повернув її додому, Опудало — за мізками, Залізний Лісоруб — за серцем, Лякливий Лев — за хоробрістю. А чи здійсняться їхні бажання, дізнаєтеся, прочитавши цю веселу, з чудовими малюнками книжку. На сторінці ви можете завантажити книгу Чарівник країни Оз в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чарівник країни Оз належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Лаймен Френк Баум повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чарівник країни Оз - Лаймен Френк Баум
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
6 вересня 2024 06:55
"Чарівник країни Оз" Лаймена Френка Баума - це захоплююча казка, яка переносить читача у яскравий і магічний світ. Історія про подорож Дороті та її друзів вчить важливості дружби, сміливості та віри у себе. Книга залишає після себе відчуття надії та чарівності, роблячи її справжнім класиком дитячої літератури.
Правовласникам