Книги » Новинки » Астрономія
Астрономія
Fb2

Книга Астрономія скачать fb2

Назва: Електронна книга Астрономія
ISBN: 978-966-03-6317-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 319
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Астрономія fb2

Короткий зміст книги Астрономія -

Астрономія, попри те, що вона є однією з найдавніших наук у світі, ще й досі захоплює мільйони професіоналів та аматорів в різних країнах.
Головна мета цього видання – викликати інтерес у юних читачів до таємниць Всесвіту, познайомити їх із зоряним небом ближче. Наша енциклопедія деякою мірою може також вважатися доповненням до існуючих шкільних підручників з астрономії, вона допоможе читачам розширити своє сприйняття світу, спираючись на останні досягнення сучасної науки. На сторінці ви можете завантажити книгу Астрономія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Астрономія належить до жанру Астрономія. Космос. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Астрономія -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
6 вересня 2024 12:44
Книга "Астрономія" вражає своєю глибиною та доступністю викладу складних тем. Автор майстерно поєднує наукові факти з захоплюючими історіями, що робить читання не лише пізнавальним, але й надзвичайно цікавим. Рекомендую всім, хто хоче зануритися у таємниці Всесвіту!
Правовласникам