Книги » Новинки » Шляхи долі. Варіанти
Шляхи долі. Варіанти
Fb2

Книга Шляхи долі. Варіанти О. Генрі скачать fb2

Автор: О. Генрі
Назва: Електронна книга Шляхи долі. Варіанти
ISBN: 978-966-03-7724-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 475
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Шляхи долі. Варіанти fb2

Короткий зміст книги Шляхи долі. Варіанти - О. Генрі

У новелах О. Генрі дуже важливим є елемент театральності, що, безсумнівно, пов’язаний з фаталізмом самого автора, вірою у Випадок або Долю. Звільняючи своїх героїв від «глобальних» роздумів і рішень, О.Генрі ніколи не відвертає їх від моральних орієнтирів: у його маленькому світі діють тверді закони етики, людяності — навіть у тих персонажів, чиї дії не завжди погоджуються із законами.
Читач мимоволі співчуває героям — сміливцям з авантюрних історій про Дикий Захід, шахраям-романтикам, «маленьким американцям», які шукають свою мрію на вулицях мегаполіса. На сторінці ви можете завантажити книгу Шляхи долі. Варіанти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шляхи долі. Варіанти належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора О. Генрі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шляхи долі. Варіанти - О. Генрі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
6 вересня 2024 13:00
"Шляхи долі" О. Генрі - це чудова збірка оповідань, яка майстерно показує іронію життя та несподівані повороти долі. Автор вміло грає з людськими емоціями, змушуючи читача задуматися про справжні цінності. Кожне оповідання – це маленький шедевр, що залишає по собі слід у серці.
Правовласникам