Книги » Новинки » Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку
Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку
Fb2

Книга Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку Редьярд Кіплінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку
ISBN: 978-966-10-5596-3
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 24
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку fb2

Короткий зміст книги Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку - Редьярд Кіплінг

Це вже друга зі знаменитих «Таких собі казок» Ред’ярда Кіплінґа, у якій юні читачі знайомляться з чудовою печерною родиною — Теґумаєм, Тешумай і їхньою донею Тафі. Цього разу непосидючій дівчинці та її неймовірному татові доведеться вигадувати абетку — всі-всі літери нашого алфавіту! Саме ці печерні люди вирішили, що «о» буде кругла, як яйце, а «у» — схожа на короповий хвіст. А на що подібні інші літери, які ми всі щодня читаємо і пишемо? Про це можна дізнатися лише з нової кумедної та вигадливої казки Ред’ярда Кіплінґа.
Книжкою «Як вигадали абетку» видавництво «Навчальна книга — Богдан» не лише продовжує видання казкової трилогії Кіплінґа про Теґумаєве плем’я, але й дарує читачам неповторні ілюстрації київського художника Володимира Штанка, які було високо відзначено навіть у Кіплінґівському товаристві Великобританії.
Для молодшого шкільного віку. На сторінці ви можете завантажити книгу Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Редьярд Кіплінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку - Редьярд Кіплінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
6 вересня 2024 15:55
Книга Редьярда Кіплінга «Теґумай і Тафі. Як вигадали абетку» вражає своєю оригінальністю та чарівністю. Автор майстерно поєднує елементи фантазії з захоплюючими пригодами, які спонукають юних читачів зацікавитися світом письма та мов. Ця історія є не лише розвагою, а й навчальним досвідом, що залишає після себе приємне враження.
Правовласникам