Книги » Новинки » Стуліть пельку своїй мавпі
Стуліть пельку своїй мавпі
Fb2

Книга Стуліть пельку своїй мавпі Денні Грегорі скачать fb2

Назва: Електронна книга Стуліть пельку своїй мавпі
ISBN: 978-617-09-5571-5
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Стуліть пельку своїй мавпі fb2

Короткий зміст книги Стуліть пельку своїй мавпі - Денні Грегорі

Ця книжка про мавп, бджіл і левів, а ще в ній багато ілюстрацій. Ні, це не довідник про фауну Африки чи збірка казок. Незаперечний експерт із креативності Денні Грегорі створив цікаву й дотепну інструкцію-комікс про те, як позбутися невпевненості, перемогти внутрішнього критика, розвити в собі творчі здібності й утілити в життя свої прагнення.
Рекомендується всім.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Стуліть пельку своїй мавпі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стуліть пельку своїй мавпі належить до жанру Персональні трансформації. Електронна книга автора Денні Грегорі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стуліть пельку своїй мавпі - Денні Грегорі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
6 вересня 2024 19:44
"Стуліть пельку своїй мавпі" — це захоплююча та надихаюча книга, яка спонукає читача відкрити в собі творчий потенціал. Денні Грегорі майстерно поєднує гумор з глибокими думками про самовираження та мистецтво, що робить читання не лише приємним, а й корисним. Рекомендую всім, хто прагне знайти натхнення в повсякденності!
Правовласникам