Книги » Новинки » Пастка на полоза
Пастка на полоза
Fb2

Книга Пастка на полоза Борис Крамер скачать fb2

Назва: Електронна книга Пастка на полоза
ISBN: 978-966-10-5836-0
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 280
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Пастка на полоза fb2

Короткий зміст книги Пастка на полоза - Борис Крамер

Темної ночі до слідчого прокуратури Артема Нагорняка прибігає директору універмагу Микола Осовський і повідомляє, що за ним стежать невідомі. Роздратований слідчий не вірить йому. Хто в маленькому містечку може стежити за відомим бізнесменом? Якби повірив зразу, то не вбили б наступної доби Миколу, а ще через кілька днів — його друга Андрія Сабанова.
У містечку розгулялись убивці, які їздять на краденій машині.
Третьою жертвою ледь не став спадкоємець Осовського його дядько Всеволод Антошевський, але невідомі помилились із отрутою. Конвеєр смерті не зупинявся, і слідчий вирішив заманити вбивцю у пастку. Кого він там виявив?
І сам не сподівався на сюрприз. На сторінці ви можете завантажити книгу Пастка на полоза в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пастка на полоза належить до жанру Поліцейський детектив. Електронна книга автора Борис Крамер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пастка на полоза - Борис Крамер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
6 вересня 2024 20:22
"Пастка на полоза" Бориса Крамера - це захоплюючий трилер, який майстерно поєднує елементи детективу і психологічної драми. Автор вражає глибиною персонажів і непередбачуваним сюжетом, який тримає в напрузі до останньої сторінки. Це книга, яка змушує переосмислити природу зла і наслідки людських виборів.
Правовласникам