Книги » Новинки » Калина січена…
Калина січена…
Fb2

Книга Калина січена… Марія Лавренюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Калина січена…
ISBN: 978-966-10-5390-7
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Калина січена… fb2

Короткий зміст книги Калина січена… - Марія Лавренюк

Ця книга — історія кохання й становлення особистості дівчини, яка волею долі опинилася на лезі жорсткого протистояння ідеологій, націй, світів. Персонажі цілком реально сприймаються у вирі подій, що відбувалися на Тернопільщині впродовж найтрагічнішого десятиліття (1939–49), яке перекраяло не лише сім’ї, території, а й світогляди. Чорні жорна історії перетирали людей нещадно, та людяності знищити не змогли… Роман безумовно — любовний, але й соціальний, але й історичний, але й психологічний…
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Калина січена… в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Калина січена… належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Марія Лавренюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Калина січена… - Марія Лавренюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
6 вересня 2024 22:11
"Калина січена" Марії Лавренюк - це чуттєва і глибока книга, яка занурює читача у світ українських традицій та історії. Авторка майстерно поєднує реалії життя з потужними емоціями, створюючи неповторну атмосферу. Кожна сторінка наповнена любов'ю до рідної землі та мудрістю предків, що залишає по собі теплі спогади і бажання дізнатися більше.
Правовласникам