Книги » Новинки » Four Seasons
Four Seasons
Fb2

Книга Four Seasons Ізадор Шарп, Алан Філліпс скачать fb2

Назва: Електронна книга Four Seasons
ISBN: 978-617-09-5450-3
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Оригінальна назва: Four Seasons: The Story of a Business Philosophy
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Four Seasons fb2

Короткий зміст книги Four Seasons - Ізадор Шарп, Алан Філліпс

Автор цієї книжки розпочинав свій шлях простим будівельником і навіть у найсміливіших своїх мріях не бачив себе власником усесвітньо відомої мережі готелів. Один з найбільш талановитих бізнесменів нашого часу розповідає історію своєї імперії під назвою Four Seasons. Секрети успіху від Ізадора Шарпа прості: це висока якість, бездоганний сервіс, корпоративна культура і унікальний бренд. Та насамперед це люди, «сила-силенна хороших людей».
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Four Seasons в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Four Seasons належить до жанру Історії компаній. Електронна книга автора Ізадор Шарп, Алан Філліпс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Four Seasons - Ізадор Шарп, Алан Філліпс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
7 вересня 2024 00:33
"Four Seasons" Ізадора Шарпа та Алан Філліпса – це захоплююче чтиво, яке майстерно поєднує елементи природи та людських переживань. Автори створюють яскраві образи сезонів, які метафорично відображають етапи життя, змушуючи читача замислитися про зміну часу та емоційні цикли. Ця книга залишає глибокий резонанс і надихає на роздуми про власний шлях.
Правовласникам