Книги » Новинки » Екологія. 2 клас. Розробки уроків
Екологія. 2 клас. Розробки уроків
Fb2

Книга Екологія. 2 клас. Розробки уроків Надія Шматько скачать fb2

Назва: Електронна книга Екологія. 2 клас. Розробки уроків
ISBN: 978-611-540-424-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Екологія. 2 клас. Розробки уроків fb2

Короткий зміст книги Екологія. 2 клас. Розробки уроків - Надія Шматько

Пропонований методичний посібник розроблений відповідно до чинної програми «Екологія для молодших школярів» (автори: О. В. Бугакова, С. О. Малікова; 2008 р.). У ньому поданий календарний план на рік, детальні плани-конспекти уроків. Автори пропонують різні ігри, вікторини, кросворди, тести, КВК, творчі завдання та інші форми роботи з другокласниками на уроках екології.
Разом із робочим зошитом з екології «Калинка» (автори: Н. О. Шматько, Н. О. Забашта. — Х.: Вид-во «Ранок», 2010) посібник складає навчально-методичний комплект із предмета «Екологія» в 2 класі.
Призначений для вчителів початкових класів, а також студентів вищих навчальних педагогічних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Екологія. 2 клас. Розробки уроків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Екологія. 2 клас. Розробки уроків належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Надія Шматько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Екологія. 2 клас. Розробки уроків - Надія Шматько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам