Книги » Новинки » Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас
Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас
Fb2

Книга Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас Маріанна Коченгіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас
ISBN: 978-966-08-3012-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2008
Формат: Електронна

Скачать Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас fb2

Короткий зміст книги Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас - Маріанна Коченгіна

У посібнику розглядаються принципи, методи й прийоми навчання другокласників складати зв’язні висловлювання, будувати монологічні та діалогічні висловлювання. Подається класифікація мовленнєвих і немовленнєвих, логічних і композиційних, лексичних, синтаксичних і пунктуаційних помилок учнів і способи їх попередження та усунення. Зазначається специфіка структури уроку розвитку мовлення в другому класі. Крім того, автор пропонує зразки розробок уроків розвитку зв’язного мовлення за власним зошитом «Моя барвиста мова. 2 клас» (Х.: Ранок, 2007).
Посібник призначений для вчителів початкової школи, студентів педагогічних навчальних закладів. На сторінці ви можете завантажити книгу Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Маріанна Коченгіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення. 2 клас - Маріанна Коченгіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
7 вересня 2024 04:55
Книга "Готуємось до уроків розвитку зв'язного мовлення" Маріанни Коченгіної є чудовим посібником для учнів 2 класу. Вона доступно та цікаво подає матеріал, що сприяє розвитку мовленнєвих навичок дітей. Яскраві ілюстрації та різноманітні вправи роблять навчання захоплюючим і ефективним.
Правовласникам