Книги » Новинки » Інформатика. 2 клас. Робочий зошит
Інформатика. 2 клас. Робочий зошит
Fb2

Книга Інформатика. 2 клас. Робочий зошит Марина Золочевська скачать fb2

Назва: Електронна книга Інформатика. 2 клас. Робочий зошит
ISBN: 978-617-09-0913-8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Інформатика. 2 клас. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Інформатика. 2 клас. Робочий зошит - Марина Золочевська

Посібник складено відповідно до чинної програми «Сходинки до інформатики» та підручника О. В. Коршунової для 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Зміст посібника зорієнтовано на формування у другокласників початкових уявлень про базові поняття інформатики; закріплення вивченого матеріалу; розвиток уваги, алгоритмічного та логічного мислення, творчих здібностей.
Кожний урок зошита містить завдання на застосування отриманих знань, логічні задачі, творчі завдання. Система завдань розроблена з урахуванням вікових особливостей учнів.
Призначено для учнів 2 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів початкових класів і вчителів інформатики. На сторінці ви можете завантажити книгу Інформатика. 2 клас. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Інформатика. 2 клас. Робочий зошит належить до жанру Інформатика. Електронна книга автора Марина Золочевська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Інформатика. 2 клас. Робочий зошит - Марина Золочевська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
7 вересня 2024 15:00
Робочий зошит "Інформатика. 2 клас" Марини Золочевської - це чудовий ресурс для маленьких учнів, який допомагає легко засвоїти базові концепції інформатики через цікаві завдання та ігри. Яскравий дизайн та зрозумілі інструкції заохочують дітей до навчання, роблячи процес веселим і пізнавальним. Рекомендую батькам і вчителям для використання в класі та вдома!
Правовласникам