Книги » Новинки » Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу
Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу
Fb2

Книга Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу Олена Ночвинова скачать fb2

Назва: Електронна книга Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу
ISBN: 978–966–315–052–9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2007
Формат: Електронна

Скачать Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу fb2

Короткий зміст книги Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу - Олена Ночвинова

Мета цієї книги — допомогти вчителям в організації нетрадиційних виховних заходів, зробити змістовним та цікавим відпочинок школярів. Добірка сценаріїв відрізняється тематичною різноманітністю та доступністю у практичній реалізації. Видання містить найкращі розробки тематичних виховних заходів, веселих свят та пізнавальних розваг.
Збірник рекомендовано на допомогу педагогічним працівникам молодшої та середньої школи загальноосвітніх закладів освіти. На сторінці ви можете завантажити книгу Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Олена Ночвинова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу - Олена Ночвинова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
7 вересня 2024 21:55
Книга Олени Ночвинової "Позакласні заходи переможців Всеукраїнського конкурсу" вражає своєю оригінальністю та творчим підходом до організації позакласної роботи. Автор майстерно поєднує практичні поради з натхненням, що робить цей збірник незамінним для педагогів і вихователів. Рекомендую всім, хто прагне зробити навчання цікавим і змістовним!
Правовласникам