Книги » Новинки » Цікаві завдання з математики для 1 класу
Цікаві завдання з математики для 1 класу
Fb2

Книга Цікаві завдання з математики для 1 класу Лілія Сухарева скачать fb2

Назва: Електронна книга Цікаві завдання з математики для 1 класу
ISBN: 978-617-09-0421-8
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 32
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Цікаві завдання з математики для 1 класу fb2

Короткий зміст книги Цікаві завдання з математики для 1 класу - Лілія Сухарева

Зацікавити молодшого школяра математикою зовсім не складно. Необхідно лише запропонувати йому справді цікаві завдання.
Зошит містить математичні цікавинки, детективи, лабіринти, ігри, зміст яких відповідає сучасним вимогам програми курсу математики для 1 класу. Коротенькі оповідки підводять до виконання завдань і зацікавлюють процесом розв’язання. Перевірити правильність отриманих результатів допоможуть відповіді, подані на сторінках із секретом.
Посібник призначений для роботи на уроці, а також у позаурочний час: у групі подовженого дня, на індивідуальних заняттях у школі або вдома. На сторінці ви можете завантажити книгу Цікаві завдання з математики для 1 класу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Цікаві завдання з математики для 1 класу належить до жанру Математика. Електронна книга автора Лілія Сухарева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Цікаві завдання з математики для 1 класу - Лілія Сухарева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
8 вересня 2024 05:33
Книга "Цікаві завдання з математики для 1 класу" Лілії Сухаревої є чудовим ресурсом для маленьких учнів, адже вона поєднує навчання з іграми та завданнями, що стимулюють цікавість до математики. Зрозумілі пояснення та різноманітні приклади допомагають дітям легко засвоювати нові знання та розвивати логічне мислення. Рекомендую батькам і вчителям для використання на заняттях!
Правовласникам