Книги » Новинки » Епоха невинності
Епоха невинності
Fb2

Книга Епоха невинності Едіт Уортон скачать fb2

Назва: Електронна книга Епоха невинності
ISBN: 978-617-09-2985-3
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Епоха невинності fb2

Короткий зміст книги Епоха невинності - Едіт Уортон

Це - одне з найзначніших літературних явищ першої половини ХХ століття.
Книга, яка лягла в основу сценарію легендарного фільму Мартіна Скорсезе "Епоха невинності".
Трагічна і пронизлива історія кохання, що потрясла основи основ вищого світу Нью-Йорка 1870-х, старанно копіює звичаї вікторіанської Англії.
Історія чистого і світлого почуття, яке молодий Ньюленд Арчер випробував до блискучої, утвореної і нещасної графині Еллен Оленський і яке святенницьке суспільство поспішило зробити мішенню для пліток і нападок ... На сторінці ви можете завантажити книгу Епоха невинності в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Епоха невинності належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Едіт Уортон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Епоха невинності - Едіт Уортон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
8 вересня 2024 11:22
"Епоха невинності" Едіт Уортон — вражаючий роман, що майстерно досліджує складності соціальних норм і особистих бажань в американському суспільстві початку XX століття. Авторка з великим чуттям передає тонкі емоції та внутрішні конфлікти своїх персонажів, що робить їх надзвичайно реалістичними і близькими. Ця книга залишає глибокий слід у душі, змушуючи задуматися про ціну, яку ми сплачуємо за пристойність і традиції.
Правовласникам