Книги » Новинки » Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка
Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка
Fb2

Книга Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка Ірина Цепова скачать fb2

Назва: Електронна книга Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка
ISBN: 978-617-09-0130-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка fb2

Короткий зміст книги Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка - Ірина Цепова

Пропонований посібник відповідає послідовності вивчення літер у «Букварі» М. С. Вашуленка, О. В. Вашуленко (2012 р.) і є незамінним доповненням до нього. «Букварятко» призначений для формування й удосконалення вмінь і навичок першокласників із читання, говоріння, слухання та розуміння, письма.
У посібнику містяться завдання на наведення, обведення й друкування букв, читання складів і слів, звукового аналізу слів, аудіювання та складання діалогів за мовними ситуаціями. На його сторінках учні розгадуватимуть ребуси, кросворди, «плутанки», шукатимуть сховані слова, розфарбовуватимуть малюнки тощо.
Призначений для організації уроків навчання грамоти в 1-му класі початкової школи. На сторінці ви можете завантажити книгу Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Ірина Цепова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Букварятко. 1 клас. Навчальний посібник до букваря М. С. Вашуленка - Ірина Цепова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
8 вересня 2024 12:22
"Букварятко" Ірини Цепової — це чудовий навчальний посібник для першокласників, який ефективно доповнює буквар М. С. Вашуленка. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання роблять процес навчання цікавим і зрозумілим для дітей. Рекомендую всім батькам, які хочуть зробити перші кроки у навчанні своїх малюків приємними та захопливими!
Правовласникам