Книги » Новинки » Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному?
Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному?
Fb2

Книга Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному? Анна Гресь скачать fb2

Назва: Електронна книга Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному?
ISBN: 978-617-00-3494-2
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному? fb2

Короткий зміст книги Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному? - Анна Гресь

Кожна дитина унікальна, не така, як усі. Хлопчики та дівчата в ранньому дитинстві здаються такими схожими одне на одного, але насправді спільного не так і багато. Чи потрібно змалку нав’язувати поширені в суспільстві стереотипи щодо статі?
Новинка від 4Mamas — «Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному?» Книга, що допоможе батькам зрозуміти свою дитину та виховувати її щасливою! На сторінці ви можете завантажити книгу Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному? в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному? належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Анна Гресь повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному? - Анна Гресь
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
8 вересня 2024 20:44
Книга "Перший тренінг. Дівчата та хлопці. Виховувати по-різному?" Анни Гресь пропонує глибокий аналіз особливостей виховання хлопчиків і дівчат, спираючись на сучасні дослідження та практичні поради. Авторка майстерно поєднує теорію з практикою, що робить її ідеї доступними та корисними для батьків і вихователів. Ця книга стане цінним ресурсом для тих, хто прагне зрозуміти та підтримувати своїх дітей у їхньому розвитку.
Правовласникам