Книги » Новинки » Про Бланш і Марі
Про Бланш і Марі
Fb2

Книга Про Бланш і Марі Пер Улоф Енквіст скачать fb2

Назва: Електронна книга Про Бланш і Марі
ISBN: 978-617-679-240-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Про Бланш і Марі fb2

Короткий зміст книги Про Бланш і Марі - Пер Улоф Енквіст

«Книга про Бланш і Марі» — це історія складних стосунків двох непересічних жінок: Бланш Віттман — «королеви істеричок», пацієнтки професора Жана-Мартена Шарко та Марі Кюрі — французької науковиці польського походження, двічі лауреатки Нобелівської премії. Що ж поєднувало цих двох жінок? Найперше — бажання зрозуміти. Марі — природу радіоактивності, а Бланш — не мало, не багато — природу любові.
«Книга про Бланш і Марі» — це також мозаїчне тло епохи, оповідь про жертовність заради науки і зворушливий портрет дружби двох рівною мірою хоробрих і талановитих особистостей. На сторінці ви можете завантажити книгу Про Бланш і Марі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про Бланш і Марі належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Пер Улоф Енквіст повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про Бланш і Марі - Пер Улоф Енквіст
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
9 вересня 2024 04:11
"Про Бланш і Марі" Пер Улоф Енквіст – це вражаюча історія, що досліджує складні стосунки між двома жінками в умовах соціальних і особистих викликів. Автор майстерно поєднує історичні факти з емоційною глибиною, створюючи незабутні образи та напружений сюжет. Ця книга залишає після себе багатогранні роздуми про ідентичність та свободу.
Правовласникам