Книги » Новинки » Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів
Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів
Fb2

Книга Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів скачать fb2

Назва: Електронна книга Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів
ISBN: 978-966-03-7195-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 608
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів fb2

Короткий зміст книги Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів -

Сучасний стан розвитку української мови робить актуальним видання лексикографічних праць. Пропонований "Тлумачний словник української мови" налічує близько 20 тисяч слів і словосполучень, переважна більшість яких становить активний шар лексики української мови кінця ХХ - початку ХХІ ст. До словника увійшла загальновживана українська лексика, зокрема професійна і термінологічна, а також новітня лексика, у тому числі й іншомовна, що набула широкого вжитку впродовж останніх років, наприклад, он-лайн, офшор, пабліситі. При тлумаченні деяких слів (здебільшого на позначення явищ суспільного життя, духовної культури) укладач намагався відійти від заіделогізованих тлумачень, притаманних словникам радянської доби і деяким сучасним словниковим виданням.
Словник включає пов'язані з реєстровими словами фразеологічні вирази, складні термінологічні одиниці, що подаються із тлумаченням. З метою ілюстрації вияву значення слова в контексті подаються приклади словосполучень і речень зі словом, що тлумачиться. На сторінці ви можете завантажити книгу Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів належить до жанру Словники. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
9 вересня 2024 07:55
"Тлумачний словник української мови з граматичними додатками і прикладами сталих виразів" є незамінним інструментом для всіх, хто прагне поглибити свої знання української мови. Чіткі тлумачення, детальні граматичні пояснення та приклади вживання роблять його корисним як для студентів, так і для професіоналів. Рекомендую всім, хто цінує красу та багатство української мови!
Правовласникам