Книги » Новинки » Метелик вивчає життя
Метелик вивчає життя
Fb2

Книга Метелик вивчає життя Юрій Винничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Метелик вивчає життя
ISBN: 978-617-7013-54-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 24
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Метелик вивчає життя fb2

Короткий зміст книги Метелик вивчає життя - Юрій Винничук

Це п’ята книжка із серії казок про веселі пригоди уже знайомих нам двох чеберяйчиків — Гоплі та Піплі. До садочка, де відпочивали чеберяйчики, залетів великий метелик. Він щойно народився і вирішив якомога швидше вивчити життя, адже він — метелик-одноденка.
Чому сонце кругле, а  не квадратове? Чому небо блакитне, а не зелене, як трава? Чому, коли нюхати квіти, завжди крутить у носі?.. Чи знайшли чеберяйчики відповіді на метеликові запитання і які пригоди сталися з ними потім, дізнаєтеся із книжки відомого українського письменника Юрія Винничука, ілюстрованої чудовою художницею Юлією Пилипчатіною. На сторінці ви можете завантажити книгу Метелик вивчає життя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Метелик вивчає життя належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Юрій Винничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Метелик вивчає життя - Юрій Винничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
9 вересня 2024 08:22
"Метелик вивчає життя" Юрія Винничука — це захоплююча та глибока історія, яка спонукає до роздумів про сенс existence і природу змін. Автор майстерно поєднує філософські роздуми зі зворушливими моментами, що робить книгу справжнім літературним витвором. Рекомендую всім, хто шукає натхнення та нові перспективи на повсякденність.
Правовласникам