Книги » Новинки » Звичаї білої людини / The White Man's Way
Звичаї білої людини / The White Man's Way
Fb2

Книга Звичаї білої людини / The White Man's Way Джек Лондон скачать fb2

Назва: Електронна книга Звичаї білої людини / The White Man's Way
ISBN: 978-966-03-4020-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 255
Рік видання: 2009
Формат: Електронна

Скачать Звичаї білої людини / The White Man's Way fb2

Короткий зміст книги Звичаї білої людини / The White Man's Way - Джек Лондон

Життєвий шлях американського письменника Джека Лондона (1876—1916) вражає кількістю пригод, перепон і небезпек, які йому довелося подолати. Без будь-якої допомоги він став одним з найвидатніших письменників світу і одним з найбагатших людей планети.
Більш за все Лондон зобов’язан своєю славою визначній плеяді «північних оповідань», герої яких — завжди яскраві особистості. Вони приваблюють мужністю, силою, сміливостю, ви­знанням законів товариства понад усе, своєю непримиренністю до зла й водночас широтою характерів і добротою. До цієї книжки увійшли кілька найкращих оповідань письменника. На сторінці ви можете завантажити книгу Звичаї білої людини / The White Man's Way в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Звичаї білої людини / The White Man's Way належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джек Лондон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Звичаї білої людини / The White Man's Way - Джек Лондон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
9 вересня 2024 10:00
"Звичаї білої людини" Джека Лондона – це потужний твір, який порушує важливі питання колоніалізму та культурних зіткнень. Автор майстерно досліджує конфлікти між різними світоглядами, показуючи, як традиції та цінності можуть впливати на долі людей. Читання цієї книги залишає глибокий слід і спонукає до роздумів про моральні аспекти цивілізації.
Правовласникам