Книги » Новинки » Мауглі / Mowgli
Мауглі / Mowgli
Fb2

Книга Мауглі / Mowgli Редьярд Кіплінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Мауглі / Mowgli
ISBN: 978-966-03-3978-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 255
Рік видання: 2010
Формат: Електронна

Скачать Мауглі / Mowgli fb2

Короткий зміст книги Мауглі / Mowgli - Редьярд Кіплінг

Редьярд Кіплінг (1865—1936) — відомий англійський письмен­ник і поет, лауреат Нобелівської премії з літератури. Тривалий час він жив в Індії, захоплювався індійськими сказаннями и переказами, вивчав різні індійські мови.
Найвідоміший з його творів «Книга Джунглів» розповідає про пригоди маленького хлопчика Мауглі, який живе в джунг­лях серед диких тварин. Коли Мауглі випадково потрапляє в саме серце вовчої зграї Сіоні, в джунглях починають відбуватися неймовірні події... На сторінці ви можете завантажити книгу Мауглі / Mowgli в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мауглі / Mowgli належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Редьярд Кіплінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мауглі / Mowgli - Редьярд Кіплінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
9 вересня 2024 10:11
Книга "Мауглі" Редьярда Кіплінга – це неймовірно захоплююча історія про пригоду хлопчика, вихованого в джунглях, яка майстерно поєднує теми дружби, виживання та пошуку свого місця у світі. Стиль Кіплінга вражає своєю поетичністю та глибиною, а персонажі, як Фільм і Багіра, залишають незабутнє враження. Ця класика літератури підкорює серця читачів усіх поколінь.
Правовласникам