Книги » Новинки » Магістралі
Магістралі
Fb2

Книга Магістралі Ілона Буц-Мироненко скачать fb2

Назва: Електронна книга Магістралі
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Магістралі fb2

Короткий зміст книги Магістралі - Ілона Буц-Мироненко

Тисячі людей в Україні чекають на донорську нирку. Тричі на тиждень по три години вони підключені до апарату «штучна нирка», завдяки якому живі. Магістралі — прозорі трубки, якими їхня кров рухається до діалізатора. Книга вміщує історії молодих українців, які, потрапивши на гемодіаліз, втратили можливість повноцінно навчатися, працювати і подорожувати.
Як це: щодня обирати між жменею черешень та ложкою картоплі? Чому в Україні попри сучасні операційні й кваліфікованих фахівців не налаштована система трупної трансплантації? Чому не можна викрасти нирку у темному кутку? Чому нирка — «німий» орган? Відповіді — у художньо-публіцистичній книзі «Магістралі» Ілони Буц-Мироненко, що доступна у форматах epub, fb2 та pdf. Для широкого кола читачів, усіх, кому цікаво, як влаштоване людське тіло. Якщо ви не раз відчували на собі реалії державних українських лікарень, якщо віддалено чули про трансплантацію, але не маєте більш конкретних знань, то ця книжка для вас. На сторінці ви можете завантажити книгу Магістралі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Магістралі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ілона Буц-Мироненко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Магістралі - Ілона Буц-Мироненко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
9 вересня 2024 15:55
Книга "Магістралі" Ілони Буц-Мироненко вражає глибоким сюжетом та яскравими персонажами, які залишають по собі тривалий емоційний відгук. Авторка майстерно переплітає теми сучасності з особистими переживаннями героїв, створюючи напружену атмосферу. Це видання варте уваги всіх, хто цінує якісну прозу.
Правовласникам