Книги » Новинки » Ящірка та її хвіст
Ящірка та її хвіст
Fb2

Книга Ящірка та її хвіст Христина Козловська скачать fb2

Назва: Електронна книга Ящірка та її хвіст
ISBN: 78-617-7411-34-4
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Ящірка та її хвіст fb2

Короткий зміст книги Ящірка та її хвіст - Христина Козловська

«Ящірка та її хвіст» — книжка казок для дорослих. Автоматизм щодення, пошук правди, шлях до мрії, страхи й стереотипи — неповний список проблем, які авторка підіймає у незвичний для сучасної літератури спосіб: наприклад, через образи тварин, які стають алегоріями різних чеснот і недоліків, — зовсім як у барокових творах.
Проте казкові мандрівні сюжети, добре відомі всім з дитинства, наприклад, про золоту рибку й три бажання або про підземного мешканця, набувають тут нового, сучасного прочитання.
Кожна казка — це насправді історія «для душі»: вона дає простір і для відпочинку від складніших творів, і для внутрішньої роботи. На сторінці ви можете завантажити книгу Ящірка та її хвіст в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ящірка та її хвіст належить до жанру Казки. Електронна книга автора Христина Козловська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ящірка та її хвіст - Христина Козловська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
9 вересня 2024 17:11
"Ящірка та її хвіст" Христини Козловської - це захоплююча історія, яка занурює читача в світ емоцій і переживань героїв. Авторка майстерно досліджує теми змін, втрат і відновлення, створюючи глибокий зв'язок між персонажами і читачем. Книга залишає після себе багато роздумів і бажання повернутися до прочитаного знову.
Правовласникам