Книги » Новинки » Симфонія почуттів
Симфонія почуттів
Fb2

Книга Симфонія почуттів Ольга Яворська скачать fb2

Назва: Електронна книга Симфонія почуттів
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 429
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Симфонія почуттів fb2

Короткий зміст книги Симфонія почуттів - Ольга Яворська

Книжку сучасної письменниці Ольги Яворської складають морально-психологічні твори, які захоплюють цікавими сюжетами, філософським осмисленням суворої дійсності, відвертістю, непідробленою щирістю і любов’ю до навколишнього світу.
Кожен твір — це свого роду кадр кінострічки: глибоко змістовний, насичений яскраво вираженими почуттями і подіями, забарвлений фарбами, звуками і запахами рідної природи, наповнений авторською закоханістю в художнє слово. На сторінці ви можете завантажити книгу Симфонія почуттів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Симфонія почуттів належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Ольга Яворська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Симфонія почуттів - Ольга Яворська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
9 вересня 2024 18:22
"Симфонія почуттів" Ольги Яворської — це захоплююча подорож у світ емоцій, де автор майстерно вплітає думки про любов, втрати та надії. Книга вражає глибиною переживань і тонкістю опису почуттів, залишаючи після прочитання відчуття, що ти пережив цілу симфонію життя. Рекомендую всім, хто шукає літератури, що торкається до самого серця.
Правовласникам