Книги » Новинки » Мор
Мор
Fb2

Книга Мор Валерій Шевчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Мор
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 211
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Мор fb2

Короткий зміст книги Мор - Валерій Шевчук

«Мор» — фантастично-філософська повість, в якій автор порушує ряд екзистенційних питань, зауважуючи, що у світі усе є відносним окрім сталих категорій добра і зла.
Найвідомішими творами автора є «Дім на горі», «Три листки за вікном», «Тіні зникомі», «Набережна 12», «Середохрестя», «Вечір святої осені», «Крик півня на світанку», «Долина джерел», «Тепла осінь», «Двоє на березі» тощо.
Валерій Шевчук — український письменник-шістдесятник, майстер історичної, психологічної та химерної прози. На сторінці ви можете завантажити книгу Мор в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мор належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Валерій Шевчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мор - Валерій Шевчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
9 вересня 2024 19:55
"Мор" Валерія Шевчука вражає глибиною психологічного аналізу та майстерністю опису людських переживань. Автор створює захоплюючу атмосферу, що змушує замислитися над місцем людини у світі. Книга залишає відчуття глибокої емоційності і філософського підтексту, що довго не відпускає після прочитання.
Правовласникам