Книги » Новинки » Покарані
Покарані
Fb2

Книга Покарані Юлія Шеко скачать fb2

Автор: Юлія Шеко
Назва: Електронна книга Покарані
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Покарані fb2

Короткий зміст книги Покарані - Юлія Шеко

Невідомі інфекції, неочікувані стихійні лиха, голод та засуха — лише половина з того, що чекає на тих, хто байдуже використовував ресурси землі, не віддаючи їй нічого натомість.
Олег — досвідчений лікар, але навіть він не може зрозуміти, яка саме епідемія почала так швидко скошувати його співвітчизників. Він дізнається, що країною поширюється новий вірус, від якого немає панацеї, і розуміє, що усі його плани на подальше щасливе майбутнє розбиваються вщент об стіну жорстокої реальності. За проханням професора медичних наук, Олег спішить урятувати населення Землі та знайти вакцину від таємничого захворювання, але спочатку він має за мету відшукати вагітну дружину, котра зникла у невідомому напрямку. На сторінці ви можете завантажити книгу Покарані в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Покарані належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Юлія Шеко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Покарані - Юлія Шеко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
9 вересня 2024 21:11
"Покарані" Юлії Шеко — це захоплюючий роман, який проникає в глибини людської душі та досліджує теми вини, кари і пошуку справедливості. Авторка майстерно поєднує емоційні переживання персонажів з напруженим сюжетом, залишаючи читача в очікуванні кожної нової сторінки. Це книга, що змушує замислитися про моральні вибори та наслідки своїх дій.
Правовласникам