Книги » Новинки » Роман і Діана
Роман і Діана
Fb2

Книга Роман і Діана Володимир Чос скачать fb2

Назва: Електронна книга Роман і Діана
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 43
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Роман і Діана fb2

Короткий зміст книги Роман і Діана - Володимир Чос

«Роман і Діана» — перше оповідання з серії розповідей про закохану пару, яких звати Роман і Діана. Вони спортсмени-культуристи, мають певні професійні успіхи. Але постійно потрапляють у неймовірні пригоди. І тільки хороша фізична підготовка, кмітливість та віра одне в одного допомагають їм вирватися зі складних ситуацій.
Оповідання написані в жанрі детективу з елементами фантастики — популяризують сучасні досягнення науки. На сторінці ви можете завантажити книгу Роман і Діана в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Роман і Діана належить до жанру Оповідання і короткі історії. Електронна книга автора Володимир Чос повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Роман і Діана - Володимир Чос
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
9 вересня 2024 21:44
"Роман і Діана" Володимира Чоса – це захоплююча історія про кохання, яке долає всі перешкоди. Автор майстерно передає емоції персонажів, створюючи живий і переконливий світ. Читаючи цю книгу, відчуваєш, як серце переповнюється теплом і надією.
Правовласникам