Книги » Новинки » Гаї шумлять
Гаї шумлять
Fb2

Книга Гаї шумлять Павло Тичина скачать fb2

Назва: Електронна книга Гаї шумлять
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 7
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Гаї шумлять fb2

Короткий зміст книги Гаї шумлять - Павло Тичина

«Гаї шумлять» Павла Тичини — добірка з трьох віршів, до якої входять поезії «Блакить мою душу обвіяла», «Гаї шумлять», «Не бував ти у наших краях». У них подано картини мальовничої природи рідного краю, ліричні пейзажі доповнені мотивом любові до України.
Ці вірші є обов’язковою частиною шкільної програми. Перу автора належать збірки «Сонячні кларнети», «Замість сонетів і октав», «Плуг», «Вітер з України», «З минулого — в майбутнє», «Читаю, думаю, нотую», поеми «Похорон друга», «Скорбна мати» тощо. Павло Тичина — талановитий український поет, який працював у жанрах пейзажної, інтимної та філософської лірики. На сторінці ви можете завантажити книгу Гаї шумлять в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гаї шумлять належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Павло Тичина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гаї шумлять - Павло Тичина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
10 вересня 2024 01:22
Книга Павла Тичини "Гаї шумлять" вражає своїм поетичним стилем і глибокими образами природи, які переплітаються з людськими переживаннями. Автор майстерно передає красу українського краєвиду, створюючи неповторну атмосферу. Це справжній шедевр, який залишає по собі глибокий емоційний слід.
Правовласникам