Книги » Новинки » Мазепа
Мазепа
Fb2

Книга Мазепа Володимир Сосюра скачать fb2

Назва: Електронна книга Мазепа
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 143
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Мазепа fb2

Короткий зміст книги Мазепа - Володимир Сосюра

«Мазепа» Володимира Сосюри — поема, присвячена історичній постаті українського гетьмана. Автор максимально зосереджує свою увагу на психологічному портретові Івана Мазепи.
Світову славу письменнику принесли поезії «Любіть Україну», «Так ніхто не кохав», «Білі акації будуть цвісти», «Васильки», «Іще не скресла крига на Дніпрі», «Зима», «Коли потяг у даль загуркоче», «Люблю весну, та хто її не любить».
Володимир Сосюра — український поет-лірик, автор понад 40 збірок поезій, роману «Третя рота», козак Армії УНР, член літературних організацій «Плуг» та «Гарт». На сторінці ви можете завантажити книгу Мазепа в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мазепа належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Володимир Сосюра повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мазепа - Володимир Сосюра
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
10 вересня 2024 03:22
Книга Володимира Сосюри "Мазепа" вражає глибиною почуттів та історичною правдою. Автор майстерно передає внутрішній світ головного героя, його прагнення до свободи та любов до Батьківщини. Це дуже емоційний та потужний твір, який залишає після себе сильне враження.
Правовласникам