Книги » Новинки » Антологія помилок та хибних думок
Антологія помилок та хибних думок
Fb2

Книга Антологія помилок та хибних думок Володимир Селезньов скачать fb2

Назва: Електронна книга Антологія помилок та хибних думок
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 693
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Антологія помилок та хибних думок fb2

Короткий зміст книги Антологія помилок та хибних думок - Володимир Селезньов

Багато людей навіть не здогадується, що людина веде своє походження зовсім не від мавпи, а Колумб не був першим, хто відкрив Америку. Ці та подібні їм застарілі уявлення насправді є хибними.
У цій книжці в простій, цікавій формі виявляються і спростовуються різного роду помилкові факти, хибні думки, міфи та стереотипи, що володіли умами людей у минулому і, на жаль, поширені й сьогодні.
Книжка містить велику кількість інформації з різних галузей знання — історії, фізики, астрономії, географії, біології, літературознавства тощо і, безумовно, буде цікавою широкому колу читачів для розширення їхнього кругозору та підвищення ерудиції. На сторінці ви можете завантажити книгу Антологія помилок та хибних думок в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Антологія помилок та хибних думок належить до жанру Світова історія. Електронна книга автора Володимир Селезньов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Антологія помилок та хибних думок - Володимир Селезньов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
10 вересня 2024 05:00
"Антологія помилок та хибних думок" Володимира Селезньова є цікавою та пізнавальною книгою, яка допомагає читачам розібратися в поширених помилках мислення. Автор майстерно аналізує різноманітні логічні хиби, закликаючи нас до критичного мислення і уважності в оцінці інформації. Рекомендую всім, хто прагне покращити свої аналітичні навички та уникнути пасток у повсякденному житті.
Правовласникам