Книги » Новинки » Сни і безсоння
Сни і безсоння
Fb2

Книга Сни і безсоння Ганна Ручай скачать fb2

Назва: Електронна книга Сни і безсоння
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 52
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Сни і безсоння fb2

Короткий зміст книги Сни і безсоння - Ганна Ручай

Короткі історії з сучасного життя, здебільшого про молодь. Але молодим людям, які збираються присвятити себе літературній творчості, напевне, придасться іронічна «Історія однієї книжки» — просто щоб не мати ілюзій щодо легкого шляху в справжню літературу. До речі, випадок, коли книжка врятувала солдата від осколка, — реальний факт нинішньої війни на Донбасі.
Що ж до мініатюр, якими завершується збірка, то тут просто мікс: іронія, навіть сарказм «Базарного», фентезійний романтизм «Летючої риби» і пронизлива історія самотнього хлопчика з «Тих, хто живе у тіні». На сторінці ви можете завантажити книгу Сни і безсоння в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сни і безсоння належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ганна Ручай повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сни і безсоння - Ганна Ручай
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
10 вересня 2024 05:22
Книга "Сни і безсоння" Ганни Ручай вражає глибиною розуміння людської психіки та емоцій. Авторка майстерно поєднує наукові дослідження зі особистими спостереженнями, що робить текст водночас пізнавальним і надзвичайно цікавим. Це читання, яке змушує задуматися про таємниці сну та їхній вплив на наше життя.
Правовласникам