Книги » Новинки » Ти — майбутній тато
Ти — майбутній тато
Fb2

Книга Ти — майбутній тато Олексій Полосін скачать fb2

Назва: Електронна книга Ти — майбутній тато
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 98
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Ти — майбутній тато fb2

Короткий зміст книги Ти — майбутній тато - Олексій Полосін

Олексій Михайлович Полосін — дитячий християнський письменник, який має чуйне серце і реагує на всі проблеми, які дорослі створюють в їх житті, через байдужість до них, через завантаженням працею і можливість знайти собі виправдання. Але Господь все бачить і у свій час спитає маму чи тата за все. Адже Ісус сказав своїм учням: «По тому пізнають усі, що ви Учні Мої, як будете мати любов між собою».
Любов до всіх, а насамперед до дітей. На сторінці ви можете завантажити книгу Ти — майбутній тато в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ти — майбутній тато належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Олексій Полосін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ти — майбутній тато - Олексій Полосін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
10 вересня 2024 07:11
Книга "Ти — майбутній тато" Олексія Полосіна – це чудовий путівник для майбутніх батьків, який поєднує практичні поради з емоційною підтримкою. Автор доступно та з гумором розкриває важливі аспекти батьківства, що допомагає підготуватися до нової ролі з упевненістю. Рекомендую всім, хто очікує на поповнення в родині!
Правовласникам