Книги » Новинки » Дмитро Павличко. Пісні
Дмитро Павличко. Пісні
Fb2

Книга Дмитро Павличко. Пісні Дмитро Павличко скачать fb2

Назва: Електронна книга Дмитро Павличко. Пісні
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Дмитро Павличко. Пісні fb2

Короткий зміст книги Дмитро Павличко. Пісні - Дмитро Павличко

«Пісні» Дмитра Павличка — збірка, до якої увійшли найкращі зразки поетично-пісенної творчості автора. Для цих творі характерна мелодійність та ритмічність, провідними мотивами у них є любов до рідної землі, роздуми над розмаїттям життєвих шляхів, інтимні переживання ліричного героя.
Світову славу принесли митцю такі поетичні збірки як «Любов і ненависть», «Гранослов», «Таємниця твого обличчя», «З різних літ», «Час», «Золоте ябко».
Дмитро Павличко — видатний український поет і перекладач, який працював у жанрах громадянської та інтимної лірики. На сторінці ви можете завантажити книгу Дмитро Павличко. Пісні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дмитро Павличко. Пісні належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Дмитро Павличко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дмитро Павличко. Пісні - Дмитро Павличко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
10 вересня 2024 08:44
Книга "Пісні" Дмитра Павличка — це справжнє святкування української мови та культури. Його вірші наповнені глибокими почуттями, витонченими метафорами та неповторним мелосом, що надихає на роздуми. Читання цієї збірки дарує емоційний заряд і бажання зануритися у світ української поезії.
Правовласникам