Книги » Новинки » За межами розуміння
За межами розуміння
Fb2

Книга За межами розуміння Вадим Овчаров скачать fb2

Назва: Електронна книга За межами розуміння
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать За межами розуміння fb2

Короткий зміст книги За межами розуміння - Вадим Овчаров

Ми звикли вірити в те, що знаємо все про світ, у якому мешкаємо. Та часом трапляються події, які ми не можемо пояснити.
Приватний детектив, розслідуючи справу зниклого підлітка, знаходить щось моторошне, нереальне («Безвісти Пропавший»). Четверо друзів, аби відсвяткувати майбутнє весілля одного з них, влаштовують холостяцькі посиденьки просто неба, посеред густого лісу. Та їхній відпочинок був порушений безжальним чудовиськом, яке влаштувало на них полювання («Нічний Мисливець»). Назар Федорчук, прямуючи додому після гостювання у кума, вирішив скоротити шлях лісовою стежкою. Чоловік навіть гадки не мав, наскільки довгою виявиться ця подорож («Омана»).
Кожна з цих історій знаходиться поза межами людського розуміння. На сторінці ви можете завантажити книгу За межами розуміння в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання За межами розуміння належить до жанру Містичний детектив. Електронна книга автора Вадим Овчаров повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу За межами розуміння - Вадим Овчаров
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
10 вересня 2024 09:22
"За межами розуміння" Вадима Овчарова — це захоплююча подорож у світ філософських роздумів та психологічних досліджень. Автор майстерно поєднує глибокі ідеї з доступним викладом, що робить книгу цікавою для широкого кола читачів. Ця праця спонукає до роздумів та відкриває нові горизонти в розумінні людської природи.
Правовласникам