Книги » Новинки » Своя кров
Своя кров
Fb2

Книга Своя кров Михайло Нечитайло скачать fb2

Назва: Електронна книга Своя кров
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 77
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Своя кров fb2

Короткий зміст книги Своя кров - Михайло Нечитайло

Страшні і дивні речі кояться в провінційних містечках нашої батьківщини: вбивства, зґвалтування, грабіж. І розслідувати всі ці злочини надзвичайно важко, якщо навкруги тотальна кругова порука. Молодому лейтенантові потрібно прикласти чималих зусиль, аби знайти справжнього злочинця і врятувати від покарання невинного. «Шипшина не цвіте на осінь»…
«Своя кров» Михайла Нечитайла — це не лише детективна історія, це твір, який нагадує нам, що, незважаючи на труднощі й перепони, потрібно вірити в справедливість і людей. На сторінці ви можете завантажити книгу Своя кров в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Своя кров належить до жанру Поліцейський детектив. Електронна книга автора Михайло Нечитайло повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Своя кров - Михайло Нечитайло
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
10 вересня 2024 10:22
Книга "Своя кров" Михайла Нечитайла вражає глибоким проникненням у людську природу та складні стосунки між персонажами. Автор майстерно поєднує емоційність з соціальними питаннями, створюючи захопливий сюжет, який затягує читача з перших сторінок. Рекомендую всім, хто цінує чуттєву прозу та багатогранні характери.
Правовласникам