Книги » Новинки » Золоті копита
Золоті копита
Fb2

Книга Золоті копита Юрій Логвин скачать fb2

Назва: Електронна книга Золоті копита
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 454
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Золоті копита fb2

Короткий зміст книги Золоті копита - Юрій Логвин

Авантюрний роман про козака Омелька Баламута — відважного бійця, непереможного картяра, невтомного коханця і великого хитруна.
На пожарищі він рятує хлопчика, але порятунок не означає спокою ні для козака, ні для його нового джури. Далі розгортається карколомно інтригуючий сюжет.
Ніби й не бракує небезпек і дивовиж в Україні, та Козак Баламут не може втриматися, аби не поринути в спогади про свої попередні пригоди в різних краях.
На читача чекають як описи боїв, так містика та еротика. І все це відбувається у другій половині XVI століття. На сторінці ви можете завантажити книгу Золоті копита в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Золоті копита належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Юрій Логвин повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Золоті копита - Юрій Логвин
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
10 вересня 2024 13:00
"Золоті копита" Юрія Логвина вражає своєю глибиною і несподіваними поворотами сюжету. Автор майстерно поєднує елементи фентезі та реалії, створюючи захоплюючий світ, в якому кожен персонаж має свою унікальну історію. Книга залишає по собі відчуття інтриги та бажання дослідити ще більше.
Правовласникам