Книги » Новинки » Пов'язані любов'ю
Пов'язані любов'ю
Fb2

Книга Пов'язані любов'ю Людмила Когут скачать fb2

Назва: Електронна книга Пов'язані любов'ю
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 227
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Пов'язані любов'ю fb2

Короткий зміст книги Пов'язані любов'ю - Людмила Когут

У житті все побудовано на любові. У своєму творі авторка не вигадує нових слів кохання, а вміло поєднує відомі вам слова, і вони починають говорити до вас та примушують тремтіти й ваше серце. Вона швидко вводить вас у вир чужих почуттів. Розповідає про це цікаво, незвично та захоплююче, і ви, непомітно для себе, переймаєтесь її героями і хворієте їхнім коханням.
Авторка ненав’язливо намагається зачепити ваше серце за живе і сокровенне. Показує дивовижні поривання душі і просить вас їх відчути і пережити, збагнути всю силу любові і по-іншому подивитися на життя та прекрасний навколишній світ. Вона підводить вас до того, щоб ви не поспішали засуджувати інших, а уважно заглянули в «храм своєї душі» і зробили іспит власної совісті, а потім побачили людей навколо себе і себе серед них… Закликає: «Простягніть руки і серця один до одного, станьте добрішими і терпимішими, радійте кожному дню життя, кохайте і будьте коханими». На сторінці ви можете завантажити книгу Пов'язані любов'ю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пов'язані любов'ю належить до жанру Любовний роман. Електронна книга автора Людмила Когут повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пов'язані любов'ю - Людмила Когут
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
10 вересня 2024 16:11
Книга "Пов'язані любов'ю" Людмили Когут захоплює читача емоційною глибиною та майстерністю оповіді. Авторка вміло переплітає нитки любові, зради та надії, створюючи неповторну атмосферу, яка залишає по собі тривалий слід. Рекомендується всім, хто цінує щирі та зворушливі історії!
Правовласникам