Книги » Новинки » Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.)
Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.)
Fb2

Книга Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.) Леонтій Войтович, Віктор Голубко скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.)
ISBN: 978-966-03-7955-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 974
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.) fb2

Короткий зміст книги Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.) - Леонтій Войтович, Віктор Голубко

Військова справа охоплює всі сторони існування і розвитку будь-якого суспільства, а також стосунки між його членами. Виробнича культура, розвиток і прогрес технології, налагодження виробництва і поява нових технічних засобів завжди пов’язані з війною. Таким чином, можна стверджувати, що військова історія фактично є найбільш повною історією людського суспільства, яка охоплює всі сторони його буття.
Другий том нашого видання присвячений історії війн і військового мистецтва від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок XVI cт. — початок ХХ ст.). Основна увага приділена подіям і особистостям, які мали вплив на розвиток і еволюцію військової справи в Європі. Вперше розкрита участь і роль українців у війнах цього періоду. Праця розрахована як на спеціалістів, так і на широкий загал, всіх, хто цікавиться військовою історією. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.) в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.) належить до жанру Воєнна історія. Електронна книга автора Леонтій Войтович, Віктор Голубко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія війн і військового мистецтва. У трьох томах. Том 2. Від професійних найманих армій до масових (мобілізаційних) армій (початок ХVІ ст. — початок ХХ ст.) - Леонтій Войтович, Віктор Голубко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
10 вересня 2024 19:44
Книга "Історія війн і військового мистецтва. Том 2" є глибоким дослідженням еволюції військових формувань від професійних найманих армій до масових мобілізаційних сил. Леонтій Войтович та Віктор Голубко майстерно аналізують соціальні, політичні та технологічні фактори, що вплинули на розвиток армій у період з початку XVI до початку XX століття. Це видання стане незамінним джерелом для всіх, хто цікавиться військовою історією та її впливом на суспільство.
Правовласникам