Книги » Новинки » Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1
Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1
Fb2

Книга Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1 скачать fb2

Назва: Електронна книга Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1
ISBN: 978-966-03-8363-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 947
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1 fb2

Короткий зміст книги Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1 -

У першому томі розкрито історію, художньо-стильове та жанрове розмаїття української церковної архітектури і монументального мистецтва; подано мистецтвознавчий аналіз визначних пам’яток; висвітлено національну інтерпретацію стилів бароко, класицизму, романтизму, модерну у контексті загальноєвропейського мистецького процесу.
Для мистецтвознавців, істориків, музеологів, культурологів, митців, колекціонерів та всіх тих, хто цікавиться, шанує та вивчає українську культуру. На сторінці ви можете завантажити книгу Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1 належить до жанру Скульптура. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1 -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
10 вересня 2024 19:55
Книга "Церковне мистецтво. Архітектура, монументальне мистецтво. Том 1" вражає глибиною дослідження та візуальною естетикою. Вона майстерно поєднує історичний контекст з детальним аналізом архітектурних форм і художніх творів, що робить її незамінним джерелом для дослідників і всіх, хто цікавиться церковним мистецтвом. Читання цієї книги залишає відчуття глибокого занурення у багатий світ духовної культури.
Правовласникам